Recent Posts

 • Datesider norge kvinne

  datesider norge kvinne

  Hvordan skal man gå fram for å skrive sin personlige historie på best mulige måte? Ta en titt på våre ulike artikler og tips for nettdating; for begynnere og erfarne:. We are always open to feedback, so if you have something interesting to say about a specific dating site or the service, please contact us:. Datinganalyse Alle datingsider fra A-Å Sitemap. Vi er stolte av å kunne presentere: De beste datingsider i Norge Vi har vurdert ca.

  De 5 beste datingsider i Norge. Elitesingles For single med høye forventninger 5. The Casual Lounge Registrer deg nå! Norges dating sider anmeldelser: Hvordan definerer vi " De beste dating sider "? Ta en titt på våre ulike artikler og tips for nettdating; for begynnere og erfarne: We are always open to feedback, so if you have something interesting to say about a specific dating site or the service, please contact us: VGs journalist Ingunn Saltbones har testet fem av de største online sjekketjenestene som er tilgjengelige i Norge.

  Hun er allikevel ikke utelukkende positiv, og mener det er viktig at folk tenker seg godt om før man melder seg inn. Med en slik app vil personer lett få tilgang til hvor du befinner deg, og slik informasjon kan alltid misbrukes. Jeg tror nok at det er mange jenter som etter hvert kan få noen ubehagelige opplevelser. Det er informasjon som man bør tenke igjennom om man er villig til å gi fra seg. Apper som baseres seg på at man gir fra seg denne type informasjon kan misbrukes, så hvis det er tenåringer som bruker dette bør man som foreldrene passe ekstra på, sier han og legger til:.

  Aalen mener at det som i utgangspunktet starter som en fin app med gode hensikter, har en tendens til å ende opp som det stikk motsatte. Så fort det kom allmennheten for ørene at dette var et åpent chattested hvor man kunne møte folk fra hele verden, uten noe som helst filter, begynte folk å oppdage at man også kunne vise kjønnsorganet sitt.

  Nå er det nesten ingen som bruker det. Cosnard sier til VG at Happn er opptatt av personvern og sikkerhet, og at appen har en minsteradius på meter. Posisjonen til brukeren forblir usynlig for andre medlemmer, og uansett hvor nær en person er vil den nærmeste indikasjon på avstanden være «mindre enn meter unna».

  Bare de siste krysningspunktene er registrert, og er vist på et kart som med vilje ikke er helt presist.

  .